UNBESCHREIBLICH

Bandleden

Inèza Messack, zangeres:
Zonder een topzangeres hadden we hier nooit aan hoeven beginnen. Inèza haalt met een combinatie van hard werken, talent en een enorm stembereik de Nina in zichzelf naar boven. Ook met haar kledingkeuze en performance kruipt zij helemaal in de huid van haar favoriete zangeres. Naast dit repertoire treedt zij ook regelmatig op met jazz en soulnummers.


Tinne Toussiant, drummer:
Zijn bezeten roffels verraden een achtergrond in de hard-rock. Pijnlijk nauwkeurig heeft hij alle partijen uitgezocht. Hij heeft zelfs zijn drumstel uitgebreid met dezelfde rototoms als de originele drummer van Nina. Zorgt voor de broodnodige komische noot en is een autoriteit op het gebied van het
 werk van Kooten en de Bie.


Michel Smiers, toetsenist:
De tovenaar op de toetsen en het muzikale genie 
van de band. Maakt al enige tijd Hoorn en omgeving onveilig met muzikale en artistieke projecten. Met deze band gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Michel is eigenlijk altijd met muziek bezig. Is het niet met één van zijn bands dan is het wel in de Blueboat studio.


Han Weeda, gitarist:
Speelde al gitaar voor hij kon lopen. Zijn repertoire bestrijkt zo'n beetje alle stijlen. Zijn bandhistorie loopt van A (Algemene Band Nederland) tot Z (Zen). Op zijn Les Paul
 kan hij flink van leer trekken, maar ook het gevoeliger werk komt prima uit de verf. In de zomer hangt hij zijn gitaar aan de wilgen en is te vinden op zijn zeilboot of ligfiets. 


Lieuwe Kool, basgitarist: 
Bespeelt soepel en strak zijn favoriete bas en vormt samen met Tinne het onmisbaar muzikale fundament van Unbeschreiblich. Is nu te zien en te horen in de rockformaties Unbeschreiblich en de Weeda's.